U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit retourformulier gebruiken. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retourvoorwaarden

Retourneren van artikelen kan alleen onder de volgende voorwaarden:

  • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
  • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd

Kosteloos retourneren

Indien wij het verkeerde artikel aan je hebben geleverd heb je recht op een kosteloze retourzending, neem hiervoor contact met ons op. 

Adres waar je de retourzending naar toe kan sturen.

van Klasse mode
Papsouwselaan 492
2624 EP Delft

Vergeet niet je ordernummer en je gegevens te vermelden als je een product terug stuurt.

Nadat wij je retourpakket hebben ontvangen

Wanneer je retourzending bij ons is aangekomen en beoordeeld ontvang je direct een bevestiging e-mail.

Afhandeling

Na ontvangst van het product zullen we beoordelen of je in aanmerking komt voor een terugbetaling. Wij proberen een terugbetalingen altijd binnen 7 dagen af te ronden. 

Wij wachten met terugbetalen, totdat we het product in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd.

De terugbetaling wordt gedaan middels dezelfde betaalmethode als waarmee je hebt betaalt.

Indien de producten niet in nieuwstaat verkeren zullen wij contact met je opnemen over de afhandeling hiervan.